Dames 1 pakt derde overwinning op rij

Woow, vijf wedstrijden in 14 dagen. De tweede in deze reeks was afgelopen woensdag. Hierbij nog het verslag! De eerste periode begon, in tegenstelling tot de voorgaande wedstrijden, gelijk goed. We waren op tijd terug, stonden goed te verdedigen en het lukte de Rotterdammers bijna niet om te scoren. Wij konden daarentegen wel goed het netje vinden. Christel liep lekker haar lijnen en had hierdoor mooie acties onder het bord! Eerste periode eindigde dan ook met 20-4 voor MSV.

De tweede periode zag er heel anders uit. Rotterdam begon op gang te komen en ook bij hen gingen de ballen er nu in. Gelukkig betekende dit niet dat wij stopten met scoren, er waren zelfs een paar steals gevolgd door snelle breaks, die Marloes er netjes ingooiden. Met 37-20 gingen we de pauze in.

 Derde periode leek het er op dat de tegenstander moe werd. Het tempo lag laag en wij hadden moeite om niet met dit tempo mee te gaan. We moesten elkaar oppeppen om een stapje harder te verdedigen. In de aanval ging het nog steeds super. Chaan die had haar geluksokken weer aangetrokken en gooide bal na bal er in! Rotterdam had moeite met scoren en alle vrije worpen die zij kregen, gingen er ook al niet in. We liepen steeds meer uit en begonnen het vierde kwart met een stand van 55-28.

In het vierde kwart waren Rinske en Marloes lekker op gang. Doordat het tempo bij Rotterdam nog steeds laag lag konden er veel lange ballen gespeeld worden en lukte het ook om tijdens een één tegen één langs de verdediger te gaan. Beide dames gooiden er 8 punten in dit kwart, wat er mede voor zorgde dat we de tegenstander dubbelde! Eindstand: 81-39!

Lekker meiden, drie overwinningen op rij! Dit gaat de goede kant op!

 

Marloes: 20

Rinske: 17

Christel: 14

Chanine: 12

Annemieke: 10

Roos: 4

Heddy: 4

Overig nieuws