Drie MSV'ers genomineerd voor Sportverkiezingen!

Ok, ze spelen vandaag de dag niet meer bij MSV maar de eerste basketbalvoetstappen van Jan Driessen (ZZ Leiden), Noor Driessen en Mia Hordijk (beiden Grasshoppers) liggen in de oude Northgohal van MSV. Dit jaar horen ze bij de genomineerden van de Noordwijkse Sportverkiezingen. een prestatie van formaat waar wij en zijzelf natuurlijk hartstikke trots op mogen zijn! De Sportverkiezingen vinden plaatst op vrijdag 12 februari vanaf 20.30 in de Wintertuin van de Hotels van Oranje. Iedereen is van harte welkom!

Tijdens dit evenement worden Noordwijkse sporters in het zonnetje gezet die het afgelopen jaar een bijzondere sportprestatie hebben geleverd.

De categorieën waarvoor men genomineerd kan worden zijn; sportvrouw, sportman, sporttalent en sportploeg.

Voor sportman van het jaar 2015 zijn genomineerd:

  1. Basketballer Jan Driessen (Derde van Nederland in de eredivisie met de senioren selectie van ZZ leiden + zesde plek met het Nederlands team onder 20 bij het EK in Hongarije.
  2. Voetgolfer Björn Bulk (Europees Kampioen Footgolf + derde bij het NK Footgolf).
  3. Wielrenner Didier Caspers (Nederlands Kampioen puntenkoers + derde in het Nederlands kampioenschap koppelkoers).

 

Voor sporttalent van het jaar 2015 zijn genomineerd:

  1. Skiër Timo Vonk (Tweede plaats in de slalom discipline bij de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Skiën + bronzen medaille in het Overall-klassement).
  2. Basketbalster Noor Driessen (Bekerkampioen van Nederland met meisjes u20 team in de eredivisie van basketball, derde van Nederland in de reguliere competitie + kampioen van Nederland met het meisjes u18 team van Katwijk).
  3. Basketbalster Mia Hordijk (Eerste plaats in de North Sea development cup in Denemarken met het Nederlandse meisjes u15 team + mooie derde plek in de North Sea development cup in Denemarken met het Nederlandse meisjes u14 team.

 

De avond zal worden gepresenteerd door Joost Kling. Toegang is voor iedereen gratis!

Iedereen is vanaf 20:00 van harte welkom in de Hotels van Oranje. De aanvang van het programma is om 20:30. Komen jullie ze ook aanmoedigen?

 

Overig nieuws