Echte basketballers beheersen de regels!

Beste Leden van MSV, Hoe zou het er op de weg aan toe gaan, als de deelnemers aan het verkeer de geldende verkeersregels niet kennen? Dan zou het ongetwijfeld een chaos worden. Hoe gaat het er op het basketbalveld aan toe als de deelnemers de spelregels niet (goed) kennen? Dan ontstaat er meer discussie tussen spelers, coaches, scheidsrechters, met als gevolg onvrede op en rond het veld. Sinds dit jaar is het verplicht dat alle spelende leden van 14 tot en met 18 jaar hun spelregelbewijs halen.  (Tenzij je al een F-diploma hebt!)

Heb je nog geen F diploma, ben je tussen de 14 en 18 jaar, schrijf je dan snel in. (Als je aankomend jaar je F-diploma gaat halen, is dit helemaal een bonus. Je weet al veel en hierdoor wordt de fluit-cursus makkelijker!)

Bert Koot, van Forwodians, gaat in één avond alle regels uitleggen, wij doorlopen samen de stof en je maakt direct de eindtoets.

De cursus zal plaats vinden in de Duinweteringhal, je hebt nodig een laptop of ipad waarmee je kunt inloggen op de site van basketballmasterz.(de code krijg je toegestuurd als je je hebt aangemeld.)

Je kunt je opgeven voor 1 van de onderstaande data;

- dinsdag 13 september

- woensdag 14 september 

- dinsdag 20 september 

- donderdag 22 september 

- woensdag 28 september 

- donderdag 29 september

Tijd: start 19:30 uur tot 21:30 uur

Plaats: Duinweteringhal, Duinwetering 105 in Noordwijk (De sporthal)

Neem mee: Een laptop of ipad en je activatiecode!! (laat weten als dit een probleem is)

Per avond zijn er beperkt plaatsen beschikbaar. Plaatsing is op volgorde van binnenkomst.

Geef je snel op bij mij via fluitenentafelen@gmail.com

 

Groeten,

Rosalinde Schlagwein

Overig nieuws