Een vrijwilliger is onbetaalbaar

Hallo allemaal, Graag willen we jullie uitnodigen voor onze bijeenkomst (ALV) op donderdag 25 april om 19:15. Voor alle leden en hun ouders.

Met elkaar willen we kijken wat we kunnen doen, kunnen organiseren met elkaar, om ervoor te zorgendat er van alles goed geregeld is bij de wedstrijden, extra activiteiten, uitjes, kantine, trainingen e.d. We redden het niet om dat alleen met het bestuur en trainers voor elkaar te krijgen. Dus vandaar onze vraag of jullie met ons mee willen denken.

We willen niemand iets verplichten, maar willen graag kijken of we met elkaar wat activiteiten, organisatie-talent, hulp, ed kunnen iets zouden kunnen verdelen. Dan komen wel al een heel eind!

Om dan als voorbeeld te noemen: mochten we een leuke activiteit organiseren, dat een paar ouders en/of leden een handje kunnen helpen. Dat zou fantastisch zijn! En dan bedoelen we dus niet dat steeds dezelfde ouders of leden dat doen. Maar dat we samen vooruit kijken wat er te doen is in een seizoen. Of wat leuk zou zijn om te organiseren. En daar dan steeds een ander groepje mensen voor samenstellen. Zo is dan iedereen een of maximal twee keer per heel seizoen actief met wat hulp voor de vereniging en z'n kind.

Tenzij iemand het zelf natuurlijk leuk vindt om vaker te helpen bij activiteiten, diegene is natuurlijk van harte welkom en daar zouden we heel blij mee zijn!

Op deze manier leren we elkaar ook nog eens beter kennen en dat zal alleen nog maar leuker zijn voor het samenwerken en de spirit binnen de vereniging.

Dus we hopen iedereen te mogen verwelkomen op de 25ste, tot dan!

 

Overig nieuws