Grote clubactie 2018

Beste Lotenverkoper van MSV Basketball Noordwijk Elk jaar vindt in oktober de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel euro 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Bovendien maken lotenkoper kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van EUR 100.000,=! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Eenmalige machtiging: De koper vermeldt het iban-rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. In een verkoopboekje vind je de machtiging (voor 20 kopers), bedankbriefjes en deurstickers.

Op de machtiging kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost euro 3,= maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen! Per machtiging kan men 5 loten kopen!

Aan wie mag je verkopen?

Je mag loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan zo snel mogelijk in bij je coaches of bij ondergetekende. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 15 September. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Er kan tot uiterlijk 13 oktober 2018 verkocht worden. Prijzen voor lotenverkopers De lotenverkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd.nl

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

 

Met vriendelijke groet,

MSV Basketball

Ingrid Vlieland

Wildlaan 4 Noordwijkerhout

Overig nieuws