Helaas geen winst voor dames 1

Eindelijk mochten we weer een wedstrijdje spelen. Voor Linda was het haar eerste wedstrijd die zij mocht spelen in de o zo mooie blauwe pakjes van MSV Noordwijk. Naast Linda hadden we nog een speler die voor het eerst mee deed, namelijk onze Poolse Angie (zo spreek je het in ieder geval een soort van uit….).

Tijdens het inlopen zag de tegenstander er al gevaarlijk uit. Het leek erop dat ze snelheid hadden en veel lengte, des te meer reden om gelijk te gaan knallen.

Jammer genoeg was dit niet terug te zien in de eerste helft. We kwamen maar moeilijk op gang. In de aanval waren we gehaast aan het passen, waardoor de ballen vaak niet eens goed aankwamen. Daarnaast vielen onze schoten niet en stond er ook geen rebound. We waren dus voornamelijk veel heen en weer aan het rennen. En laat dat nou net geen hobby van mij zijn…;)

Eindstand 1e helft: 16-27 (1e periode: 3-11)

We besloten om ons te richten op de verdediging, in de hoop dat de ballen in de aanval vanzelf zouden gaan vallen. Dit ging in ieder geval al een stuk beter dan in de eerste helft. BV Squirrels heeft in de eerste 6 minuten maar één punt weten te scoren, waardoor wij toch ietsjes dichter bij hen konden komen. Einde derde periode stond het 26-34 en hadden we nog volop de hoop op de winst!

We bleven doorgaan met keihard verdedigen. Helaas had dit verdedigen ons al aardig wat foutjes en vrije worpen voor de tegenstander gekost, waardoor we moesten oppassen. We konden nog iets dichterbij de eekhoorns komen, maar helaas… het lukte ons niet om het verschil minder dan 5 punten te maken. Eindstand: 36-41

 

Rins: 10

Angie: 9

Loes: 6

Lin: 4

Chris: 3

Chaan: 2

Roos: 2

Hed: J

Overig nieuws