MSV Glitter & Schitter was schitterend!

Zaterdag 9 januari 2016 was het eindelijk zover: ons nieuwjaarstoernooi met borrel/feest, genaamd Glitter & Schitter met als thema "FOUT"

Iets later dan bedoeld (door een uitgelopen volleybalwedstrijd) konden we beginnen.

Op veld 1 kregen de spelers van onder 12 een super leuke clinic onder de bezielende leiding van Lars, Stef en Amerik.

Op de andere twee velden ging het toernooi van start. Alle deelnemers waren verdeeld in teams met glanzende namen als  'Shine', 'Glitter', 'Glow', 'Shimmer' en 'Sparkle'. Zoals het ware MSV'ers betaamt, werd er op het scherp van de snede gestreden.

Tussen de toernooiwedstrijden door speelden onze onder 12 kanjers op twee velden wedstijden tegen hun ouders. Opgewarmd door de clinic en aangemoedigd door coaches Lars en Stef, lieten ze natuurlijk geen spaan heel van hun vaders en moeders!

Enfin, na een aantal spannende poulewedstrijden mochten de teams Shimmer' en 'Shine' aantreden in de finale. Maar niet voordat Wessel de Bruin de shootout tussen alle deelnemers gewonnen had! Ga er maar aanstaan.

In de eindstrijd trokken de Shimmers aan het langste eind en mochten ze de bubbels mee naar huis nemen!

 

Na een zeer geslaagd toernooi mocht Heren 1 nog aantreden tegen de koploper uit de competitie, Lokotief uit Rijswijk.

De uitslag, die u ergens anders op de site kunt terugzien, mocht de pret niet drukken en om 21:00 was het eindelijk tijd voor het foute Glitter & Schitter feest. En fout was het. Sommige outfits deden pijn aan de ogen..

Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes van Annemieke werd het steeds gezelliger in de kantine van de Duinwetering.

Commissie, hartelijk dank voor de organisatie. Op naar het volgende feest!

 

FOUT!

 

 

 

Overig nieuws