MSV Heren 1 heeft een nieuwe coach: Tim Van Zelst

Hij stelt zichzelf even aan u voor: Mijn naam is Tim van Zelst. Aankomend seizoen ben ik de nieuwe coach van Heren 1. Na bijna 10 jaar keer ik terug bij MSV. Zelf heb ik in het verleden Heren 1 gespeeld onder coach Rick Driessen en zijn assistent Leonard van der Linden.

Met elke week een fanatieke SEA SIDE op de tribune en spelers als Zeeger van Leeuwen en Bart Koek wisten we het kampioenschap van de promotiedivisie te winnen. Ik vind het dan ook bijzonder dat ik nu het coachstokje mag overnemen van een echte clubman Richard Augestinus en mezelf coach mag noemen van dit team.

Mijn doelstelling:
 Met deze enthousiaste groep oude tijden laten herleven. Misschien niet meer op het hoogste amateur niveau, maar wel met spelers zoals Lars Schreuder en Stef van der Meulen waar het MSV-DNA vanaf spat. Deze spelersgroep is hecht en kan goed basketballen. Vanuit deze basis wil ik bouwen aan een team waarvoor iedereen naar Sportpark Duinwetering komt.

Wat zou er nu mooier zijn als de jeugd tegen deze spelers opkijkt en nog harder gaat trainen om in de toekomst ook in Heren 1 te kunnen spelen. Zo ben ik zelf in het verleden ook speler geworden van MSV Heren 1.

Onze eerste competitiewedstrijd thuis is op:
 23 september om 19.00u
 MSV v.s WOODPECKERS
 Zet deze datum in je agenda en kom ons aanmoedigen!! En kom na de wedstrijd gezellig wat drinken in de kantine.

Overig nieuws