Nationaal Basketball Congres 2017

Op 25 november 2017 organiseert de Nederlandse Basketball Bond (NBB) voor het derde jaar op rij het Nationaal Basketball Congres (NBC). Belangstellenden kunnen zich zelf inschrijven. Wanneer je je Jan Alkemade aanmeldt, kan het vervoer naar Almere samen geregeld worden.

Na succesvolle edities in de Sporthallen Zuid in Amsterdam (2015) en het Landstede Sportcentrum in Zwolle (2016) wordt het congres dit jaar in het Topsportcentrum in Almere gehouden.

Net als de voorgaande twee jaar staat de ochtend in het teken van de Algemene Vergadering (AV). Nieuw op het programma zijn de ‘thematafels’, waarvoor je je kunt aanmelden om in een groep van tien personen in gesprek te gaan met diverse partners van de NBB. In de middag worden staan er diverse boeiende workshops op het programma voor bestuurders, trainers, coaches en scheidsrechters. En je krijgt de kans om een kijkje te nemen bij de tweede voorronde van de vernieuwde 3x3 basketball tour Streetball Masters, die wordt georganiseerd in het Olympiakwartier, op enkele meters van het Topsportcentrum. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, een ideale gelegenheid voor de deelnemers om contacten te leggen.

Na de AV volgt de plenaire opening van het congres onder leiding van voormalig rolstoelbasketbalinternational en dagvoorzitter Marc de Hond. Er zijn twee ronden met elk tien

workshops. De workshops die op het programma staan voor bestuurders zijn:

Inschrijven kan tot en met zondag 12 november a.s. , deelname aan het NBC is gratis.

Alle informatie over deze dag, zoals bijvoorbeeld een toelichting op de thematafels en een omschrijving van alle workshops, alsmede het inschrijfformulier vind je op de website van de NBB (www.basketball.nl/nbc).

We zien je graag op 25 november a.s. in Almere bij het Nationaal Basketball Congres. Houd de website van de NBB in de gaten voor wekelijkse updates en deel informatie op social media met #NBC2017.

 

 

 

Overig nieuws