Schooltoernooi 2018

Op donderdag 27 december werd het jaarlijkse schooltoernooi weer gehouden. Van alle scholen in Noordwijk deden ongeveer 120 kinderen mee.

Het eerste deel van de ochtend was voor de kinderen uit groep 3 en 4, ongeveer 50 in totaal. Zij deden onder begeleiding van jeugdspelers van MSV verschillende (basketball) spelletjes: dribbelen, schieten, balvaardigheid, rennen... je kunt het zo gek niet bedenken.

Na dit gedeelte speelden de kinderen uit groep 5 en 6 partijtjes tegen elkaar. Ze deden in de zgn 3x3 vorm. Bij deze vorm, die wereldwijd steeds populairder begint te worden, speel je met 3 tegen 3 spelers op een half basketball veld. De jeugdspelers van MSV deden hier dienst als schedsrechter.

Na afloop van het 3x3 gedeelte volgde het officiele gedeelte waarbij voorzitter Jan Alkemade prijzen uitdeelde voor de beste speler en het winnende team.

Het was een zeer geslaagde dag. MSV wil nogmaals iedereen bedanken die zich heeft ingezet om dit wederom mogelijk te maken. Speciale dank gaat uit naar makelaar de Bruin en Broekhof Groenten en Fruit voor het beschikbaar stellen van de gezonde versnaperingen achteraf.

Op naar het volgende toernooi!

 

 

  

 

 

op donderdag 27-12-2018

Overig nieuws