U12-1 pakt winst tegen DAS

Zaterdagmiddag 10 oktober, voor een volle tribune speelt U12-1 de derde wedstrijd van het seizoen. Dit keer kwam DAS uit Delft op bezoek. Een sterke tegenstander waar we in het verleden heroische wedstrijden tegen hebben gespeeld. De stand na de eerste periode was 7-2 voor MSV. Daarna ging het hard, heel hard... (lees meer op de nieuwspagina).

Een tussensprint in de tweede en derde periode zorgen voor een comfortabele voorsprong van 25 punten. Een mooie score mag hier echt niet onvermeld blijven. Lucas zet, na een onnavolgbare dribbel, een actie in vanaf links, gaat onder de basket door en scoort door de bal met effect via het bord te spelen terwijl er ook nog een fout op hem wordt gemaakt. Hierna maakt hij de toegekende bonus vrije worp.

DAS laat het er niet bij zitten en geeft de moed niet op. Hun schoten beginnen te vallen en de volgende periodes blijven redelijk in evenwicht. Het verschil in punten is inmiddels echter te groot om er nog een echt spannende wedstrijd van te maken. Zeker niet na een ijzersterke laatste periode van MSV. Eindstand 82-26. Al met al weer een mooie wedstrijd van onze U12 kanjers! 

 

 

 

 

Overig nieuws