U12-1 wint belangrijke wedstrijd

Zaterdag 31 oktober stond de thuiswedstrijd tegen de Bouncers op het programma voor U12-1. Een geduchte tegenstander waar we de eerste wedstrijd met een verschil van 3 punten hadden verloren...

Waar we de uitwedstrijd niet compleet waren, konden we dit keer gelukkig met een volledig team van start. De wedstrijd begon een beetje gespannen: binnen no time stoned we 0-4 achter. Scores van Fleur, Anouk en Julie maakten dat gelukkig goed: 9-4 voor aan het eind van de eerste periode.

De volgende drie periodes bleven redelijk gelijk opgaan met scores over en weer. Met goed verdedigen en een paar slimme scores konden we de voorsprong iets uitbouwen naar een ruststand van 29-21.

De Bouncers waren echter niet van plan om het bijltje erbij neer te gooien. Na de rust schoten ze uit de startblokken en onze voorsprong verdween als sneeuw voor de zon. 32-33 achter na de vijfde periode! Hier moest iets gebeuren. Gelukkig raken onze U12 kanjers niet van de wijs bij een beetje tegenslag. In de zesde periode werd een tandje bijgezet en liepen we uit naar een voorsprong die niet meer in gevaar kwam: 49-37. Even leek het erop dat Jim een lelijke enkelblessure had opgelopen. Gelukkig kwam hij na een periode rust terug en maakte meteen twee mooie scores achter elkaar. De einduitslag is 62-44 geworden; een dik verdiende overwinning!

 

 

 

Overig nieuws