Winst, winst, winst voor Dames 1

MSV Dames 1 begint 2016 goed! De eerste drie wedstrijden alleen maar gewonnen en hoe!! Helaas geen verslagen van de eerste twee wedstrijden, wegens een defecte laptop….. maar ik heb een plekje gevonden met een computer, dus hier komt een verslag van de wedstrijd van gisteren!

Wel nog even alle credits naar Rinske voor vorige wedstrijd. Zij zorgde voor maar liefst 30 punten deze wedstrijd!!!!!!!!!!!! (Eindstand vorige wedstrijd: 99-41: Marloes ...24, Chris 19, Chaan 12, Miek 10 & Roos 4)
 

Met gezonde spanning gingen we met twee auto’s richting Capelle a/d IJsel. De vorige wedstrijd konden we ons nog goed herinneren. De hele wedstrijd goed voor gestaan, maar het toch nog spannend maken en uiteindelijk maar met 1 puntje winnen. Dit moesten we natuurlijk deze wedstrijd anders aanpakken!
 
Met een iets wat korte inloopsessie begonnen we de wedstrijd. Wij wonnen de sprongbal en gingen aanvallen… ja hoor… zone verdediging. Snel het spelletje opzetten dat we hiervoor altijd gebruiken. Het hele kwart ging het spelletje goed, alleen vielen de schoten niet. Maakt niet uit, gewoon door blijven ballen, ze vallen vanzelf! 13-9
 
Tweede kwart gebeurde dit ook steeds beter! Heddy gooide een paar lekkere balletjes erin en als het bij de schutter niet lukte kreeg Center Christel de bal en knalde hem van onder het bord erin. Verdedigend ging het lekker, zij scoorde maar 4 puntjes! Roos zorgde ervoor dat de centers die bal niet kregen en Chaan ging lekker in de rebound. Even doorzetten, zodat we met een voorsprong de rust in gingen! 17-21
 
Derde kwart is niet altijd even best, maar daar gingen we verandering in brengen. Daar waar MSV lekker aan het ballen was, werd Cady’73 alleen maar moeier en gefrustreerder. Wij bleven ons spelletje spelen, keken goed naar elkaar en zorgde er zo voor dat we onze aanvallen netjes afmaakten. Linda en Aleid zorgde ervoor dat de Centers niets met de bal konden en hem weer af moesten passen. Hierdoor kregen we een flinke voorsprong en konden we gerust het 4e kwart in gaan. 28-45
 
In het vierde kwart heeft Cady’73 bijna even veel gescoord als MSV(20-22), er werd aan hun kant wat meer geschoten en ze gingen nog raak ook! Maar alsnog hadden we veel intercepties, waarna Marloes snel kon rennen om een makkelijke lay-up erin te gooien. Ook Heddy wist het netje goed te vinden en schoot er nog een paar mooie puntjes in!
 
Het was een wedstrijd waarbij we lekker in het spel zaten! We deden wat we moesten doen, keken goed naar elkaar en er hing een goede sfeer in het team! Fijn!!
 
Chris: 20
Loes: 17
Heddy: 9
Roos: 8
Aleid: 4
Miek: 4
Linda: 4
Chaan: 1

Overig nieuws