• Inschrijven als speler

  MSV Basketball in Noordwijk is een gezellige sportvereniging, waar op verschillende niveaus basketball gespeeld kan worden. Heb je zin om te gaan basketballen? Of heb al ergens anders basketball gespeeld? Je bent bij MSV van harte welkom!

  Bij MSV Noordwijk hebben we verschillende jeugd- en seniorenteams die ingedeeld zijn naar leeftijd. In het schema hieronder vindt u welke teams wij op dit moment hebben bij MSV Noordwijk. Klik hier om te zien op welke dag(en) en tijden het team traint.

  Leeftijd

  Teamnaam

  Meisjes/jongens

  5 t/m 7 jaar

  Peanuts

  Gemengd

  8-9 jaar

  U10

  Gemengd

  10-11 jaar

  U12

  Gemengd

  12-13 jaar

  U14

  Gemengd

  14-15 jaar

  MU16

  Jongens

  16-17 jaar

  MU18

  Jongens

  Om kennis te maken met MSV mag je 3x gratis meetrainen. Wilt u uzelf of uw kind opgeven voor de proeftrainingen? Stuur dan een mailtje naar: ledenadministratie@msvnoordwijk.nl.

  Vermeld hierbij:

  -        Naam van ouder(s)/verzorger(s)

  -        Naam van uw kind

  -        Leeftijd van uw kind

  -        Eerdere ervaring met basketbal?

  06 nummer voor contact tussen ouder en trainer.

  Heb je besloten om lid te worden, vul dan het het aanmeldformulier hieronder in. Stuur hierbij ook een digitale pasfoto naar ledenadministratie@msvnoordwijk.nl zodat we een spelerspas voor je kunnen aanmaken.

  Hopelijk tot snel bij MSV basketball!

 • Aanmeldingsformulier

 • Overige bepalingen

  Afmelden

  Afmelden tijdens het lopende seizoen (van augustus tot en met mei) is niet mogelijk. Afmelden voor het volgende seizoen dient te gebeuren vóór 1 mei van het jaar dat het nieuwe seizoen begint

  Afmelden kan naar dit mailadres: ledenadministratie@msvnoordwijk.nl

   

  Gegevens wijzigen

  Ga je verhuizen, veranderd je mailadres of telefoonnummer? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@msvnoordwijk.nl zodat je gegevens aangepast kunnen worden.