• Lid worden

  MSV Basketball in Noordwijk is een gezellige sportvereniging, waar op verschillende niveaus basketball gespeeld kan worden. Heb je zin om te gaan basketballen? Of heb al ergens anders basketball gespeeld? Je bent bij MSV van harte welkom!

  Wil je wel trainen maar geen competitie spelen? Dan zijn er ook mogelijkheden. Voor ouderen zijn er de recreanten. Jongere spelers kunnen met leeftijdsgenoten in een team meetrainen.

  Om kennis te maken met MSV mag je 3x gratis meetrainen. Neem contact op met de ledenadministratie om af te spreken waar en wanneer je kunt meetrainen.

  Heb je besloten om lid te worden, vul dan het het aanmeldformulier hieronder in. Stuur hierbij ook een digitale pasfoto naar ledenadministratie@msvnoordwijk.nl zodat we een spelerspas voor je kunnen aanmaken.

  Hopelijk tot snel bij MSV basketball!

 • Aanmeldingsformulier

 • Overige bepalingen

  Afmelden

  Afmelden tijdens het lopende seizoen (van augustus tot en met mei) is niet mogelijk. Afmelden voor het volgende seizoen dient te gebeuren vóór 1 mei van het jaar dat het nieuwe seizoen begint

  Afmelden kan naar dit mailadres: ledenadministratie@msvnoordwijk.nl

   

  Gegevens wijzigen

  Ga je verhuizen, veranderd je mailadres of telefoonnummer? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@msvnoordwijk.nl zodat je gegevens aangepast kunnen worden.