• MSV heeft een nieuwe website!

 • Het is zover! MSV Noordwijk groeit en de website groeit met ons mee! Wij hebben ons uiterste best gedaan om de website een frisse update te geven, waarbij je nu alle benodigde informatie binnen een paar klikken kunt vinden.

  Activiteiten

  Via deze website willen wij jullie graag op de hoogte houden van alle activiteiten die wij organiseren. Zo kun je op onze homepage een tijdlijn vinden van de activiteiten die op de planning staan voor de komende periode. Zo weet je altijd wat er komen gaat. Daarnaast is er een pagina met alle activiteiten die wij jaarlijks organiseren zodat je in één oogopslag ziet wij wat wij allemaal doen. Wil je ook nog eens weten hoe zo’n activiteit er dan uit ziet? In het tabje foto's kun je alle oude evenementen terugkijken.

  Lidmaatschap

  Wil je je graag aanmelden bij MSV Noordwijk? Dat kan nu ook heel eenvoudig op onze website. Door op de pagina lidmaatschap het aanmeldformulier in te vullen ben je binnen een paar klikken lid. Heb je vragen over je lidmaatschap of wil je deze opzeggen? Dat kan ook allemaal via onze website. Vul het contactformulier in of stuur ons direct een e-mail, en wij helpen je verder.

  Foto’s

  Vind je het leuk om (oude) foto’s terug te kijken van de activiteiten die door je jaren heen zijn gemaakt? Dan kun je dat doen onder het kopje foto’s. Hier staan allerlei verschillende foto’s van verschillende activiteiten. 

  Nieuws

  Op onze website willen wij jou graag op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom de vereniging. Dit doen wij in ons nieuwsoverzicht. Hier kun je alle nieuwsberichten vinden die zijn gemaakt. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er zowel binnen als buiten MSV gebeurt.

  Wij wensen je veel plezier toe op onze website en wij hopen je snel weer bij één van onze activiteiten te zien.