• Sponsors

 • Basketballvereniging MSV Noordwijk zoekt sponsors die samen met ons de vereniging kunnen laten groeien. Enerzijds kunnen we vanuit MSV Noordwijk een platform bieden om ieder bedrijf of instelling een podium te geven, anderzijds zorgt iedere sponsor ervoor dat ieder lid in het mooiste tenue loopt en er bijvoorbeeld uitjes of evenementen georganiseerd kunnen worden om het aantal leden te doen groeien. Dit betekent enorm veel voor ons als vereniging. Gezelligheid staat bij MSV hoog in het vaandel, dus we breiden maar al te graag onze vereniging uit! 

  Sponsoring van onze vereniging biedt een aantal voordelen, waaronder het vergroten van de naamsbekendheid in Noordwijk en omstreken, de mogelijkheid voor het aanspreken van de doelgroep via een indirecte sportieve manier en het uitdragen van sociale en maatschappelijke betrokkenheid. 

  Manieren om te sponsoren
  We bieden voor iedere sponsor een op maat gemaakt pakket aan, waarbij we kijken naar hetgeen de sponsor wil bijdragen en de middelen die we beschikbaar hebben. Hieronder een greep uit onze middelen:

  - Shirtsponsoring (voor meerdere jaren)
  - Inloopshirts/truien (per team of voor meerdere teams/hele club)
  - Ballen sponsor
  - Sponsoren van een activiteit/ toernooi
  - Banner op MSV Noordwijk site (per seizoen)
  - Bedrukte bidons (per team of voor meerdere teams/hele club)

  Voor sponsor-tarieven of andere vragen over sponsoring kunt u contact opnemen met Mark Heemskerk of Vincent Roos via msvnoordwijk@gmail.com.

 • Huidige sponsors